Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankarada Yangın Son Dakika : Ankara Da Orman Yangini Sondurulemedi - Jun 30, 2021 · son daki̇ka:

Ankarada Yangın Son Dakika : Ankara Da Orman Yangini Sondurulemedi - Jun 30, 2021 · son daki̇ka:. Jun 03, 2021 · son dakika haberi. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı.

Jun 11, 2021 · ankara'da huzurevinde yangın çankaya'da özel bir huzurevinde yangın çıktı. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Jun 24, 2021 · yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Jun 03, 2021 · son dakika haberi. İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi.

Baskentte Hurdacilar Sitesi Nde Yangin Anadolu Ajansi
Baskentte Hurdacilar Sitesi Nde Yangin Anadolu Ajansi from cdnuploads.aa.com.tr
Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. May 31, 2021 · son daki̇ka: Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı.

Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı.

Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Jun 22, 2021 · ankara'da yürütülen fetullahçı terör örgütü (fetö) soruşturması kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Jun 11, 2021 · ankara'da huzurevinde yangın çankaya'da özel bir huzurevinde yangın çıktı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. May 31, 2021 · son daki̇ka:

Jun 24, 2021 · yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı.

Ankara Da Kimyasal Madde Ureten Is Yerinde Yangin Hayat Haberleri Gazete Mansetleri Son Dakika Haberleri
Ankara Da Kimyasal Madde Ureten Is Yerinde Yangin Hayat Haberleri Gazete Mansetleri Son Dakika Haberleri from hayathaberleri.com
Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Jun 03, 2021 · son dakika haberi. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Jun 24, 2021 · yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Jun 30, 2021 · son daki̇ka: Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu.

Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı.

İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Jun 30, 2021 · son daki̇ka: Jun 03, 2021 · son dakika haberi. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Jun 22, 2021 · ankara'da yürütülen fetullahçı terör örgütü (fetö) soruşturması kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 24, 2021 · yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü.

Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. May 31, 2021 · son daki̇ka: Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı.

Ankara Da Orman Yangini Sondurulemedi
Ankara Da Orman Yangini Sondurulemedi from www.gunboyugazetesi.com.tr
İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 11, 2021 · ankara'da huzurevinde yangın çankaya'da özel bir huzurevinde yangın çıktı. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Jun 03, 2021 · son dakika haberi. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı.

Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı.

En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Jun 30, 2021 · son daki̇ka: Jun 11, 2021 · ankara'da huzurevinde yangın çankaya'da özel bir huzurevinde yangın çıktı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Jun 18, 2021 · ankara'da plastik imalatı yapılan fabrikada yangın çıktı.